Pensiune DELTA DUNARII ☆ Cazare DELTA DUNARII ☆ Pescuit DELTA DUNARII ☆ Pensiuni DELTA DUNARII ☆ Pensiuni in DELTA DUNARII

Pescuit DELTA DUNARII

Pescuit – Pensiunea "La Mateescu"

Majoritatea turistilor care ne viziteaza sunt mari amatori de pescuit si putem spune ca asteptarile nu le vor fi inselate.
Pensiunea este asezata pe marginea canalului Pardina-Stipoc, apa fiind populata de o gama mare de pesti existenti in Delta Dunarii. Se poate pescui in canal din curtea pensiunii sau imprejurimi.
La cativa kilometri pe apa se afla canalul Lopatna cu adancime de 3-5m unde pestii mari isi asteapta pescarii. Pentru profesionisti avem Dunarea Veche, de la Mila 23 pana in comuna Crisani. Pescuitul se poate practica si pe canalul Cernovca, care se formeaza din Bratul Chilia spre satul Periprava.Crapul si somnul mare se gasesc din abundenta in acest canal linistit , va asteapta. Pescarii de rapitori au la dispozitie lacurile Lideanca,Vacaru,Babina,Matita, Merhei cat si canalele adiacente.

Sa nu uitati,pentru intrarea in Delta Dunarii,sa treceti pe la A.R.B.D.D.-Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii –Tulcea si la A.J.V.P.S.-Filiala de vanatoare si pescuit sportiv-pentru intocmirea documentelor de intrare in Delta Dunarii si viza permisului de pescuit.

Vanatoare – Pensiunea "La Mateescu"

Vanatoarea in aceasta zona se practica in perioada 15 oct.-28 feb.la majoritatea speciilor de pasari-rata,gasca,garlita,porumbei salbatici,lisite etc. Cu autorizatie, in grup restrans, se poate vana fazani. Tot cu autorizatie se vaneaza caprior, mistret, iepure, etc. Posesorii de caini de vanatoare pot fi insotiti de ei pe teren.
ATENTIE! – nu sepoate practica vanatoarea in Delta Dunarii fara autorizatia de la Filiala Judeteana de Vanatoare si Pescuit Sportiv Tulcea.

Pentru vanatori si pescari la copca, pensiunea asigura spatii de cazare incalzite, salon cu televizor-cablu, joc de remi, table si sah.

Pagina Web | WebSite | Site | Web Design