Pensiune DELTA DUNARII ☆ Cazare DELTA DUNARII ☆ Pescuit DELTA DUNARII ☆ Pensiuni DELTA DUNARII ☆ Pensiuni in DELTA DUNARII

Despre noi – PENSIUNI DELTA DUNARII

Pensiunea „La Mateescu” – aşezată în sufletul Deltei Dunarii, pensiunea este o oază de linişte, ferită de zgomote şi circulaţie, oferind posibilitatea petrecerii unor zile relaxante de neuitat.

Flora şi fauna Deltei Dunării o transformă într-un loc mirific, perfect pentru petrecerea vacantelor, pentru iubitorii de pescuit şi vânătoare. Lacuri acoperite de nuferi albi şi galbeni, insuliţe plutitoare, zăvoaie cu vegetaţie sălbatică specifică zonei, o varietate foarte mare de păsări: lebede, raţe sălbatice, renumitul pelican, cât şi o mare varietate de peşti.
Pentru a face sejurul dumneavoastră cât mai plăcut, organizăm plimbări pe apă cu ambarcaţiuni aflate în dotare. Pensiunea este dotată cu bărci simple, bărci mici cu motor, şalupe rapide şi un vaporaş. Toate acestea sunt conduse de personal calificat, cunoscător al tuturor canalelor şi lacurilor care ne înconjoară.
Se pot face plimbări pe digul care ne înconjoară, se poate pescui, sau se poate vizita Mănăstirea, de rit vechi, care se află lângă pensiune.
În ceea ce priveşte partea cea mai interesantă, pescuitul, acesta se poate face direct din curtea pensiunii sau, pentru profesioniştii doritori de trofee, le putem pune la dispoziţie, contra cost, bărci cu motor şi personal pentru a-i însoţi pe lacurile mai adânci cu peşte mare.
De asemenea, pentru cei care vor sa servească masa în cadrul pensiunii, dispunem de un salon elegant, dotat cu televizor/cablu şi un umbrar, decorate rustic. Pentru momentele de relaxare punem la dispoziţia clienţilor o masă de ping-pong, zonă cu şezlonguri pentru plajă, loc pentru grătar şi foc de tabără.

  • administrator: Mateescu
Pagina Web | WebSite | Site | Web Design