Pensiune DELTA DUNARII ☆ Cazare DELTA DUNARII ☆ Pescuit DELTA DUNARII ☆ Pensiuni DELTA DUNARII ☆ Pensiuni in DELTA DUNARII

Turism DELTA DUNARII

Obiective turistice – Pensiunea "La Mateescu"

Primul obiectiv turistic este Manastirea Sf.Atanasie, pe rit vechi,care se afla langa pensiune. Biserica este construita din lemn, interiorul fiind sculptat manual de mesteri suceveni.
La 13 Km,pe apa, se afla renumitul sat de pescari Mila 23.Cu barca sau salupa, pe canalul Pardina-Stipoc dupa care se trece in canalul Heracle, se ajunge in satul Mila 23,de unde a plecat marele campion Ivan Patzaichin, aducand Romaniei multe medalii mondiale si olimpice la canoe.
Mergand cu masina sau pe apa cu barca se ajunge in comuna Chilia Veche. Ea este asezata pe bratul Chilia, la granita cu Ucraina. Pe malul ucrainian se afla Chilia Noua.Locuitorii din Chilia Veche sunt buni pescari si crescatori de animale.Punctul de atractie al comunei este Biserica Ortodoxa de rit vechi cu hramul ”Sf.Arhangheli Mihail si Gavriil”, zidita intre anii 1897-1925. Impresionanta si mareata ea aduna la slujbe suflarea comunei.
Mergand pe apa se pot admira peisaje minunate ale lacurilor apropiate:Babina,Matita si Merhei.Pe luciul apei se vad cele mai mari colonii de pelicani din Delta.
Iubitorii de plimbari pe uscat si jogging o pot face pe digul care incercuieste incinta agricola, peisajul Deltei fiind admirat si in aceste activitati sportive.

Pagina Web | WebSite | Site | Web Design